GoDrive @STARTECH FACTORY – part of #IMWorld2018

Pe data de 3 si 4 octombrie, proiectul nostru de cercetare, GoDrive Carbox, a fost selectat sa faca parte din StarTech Factory in cadrul Internet & Mobile World Romania 2018. Astfel, GoDrive Carbox a facut cunostinta cu oameni din toate domeniile si pasionati de tehnologie, de la persoane ce ar putea folosi produsul nostru pentru uz familial, pana la antreprenori din diverse domenii.

Timp de doua zile am stat si am facut schimb de pareri si impresii . Am raspuns intrebarilor puse de catre publicul ce s-a perindat prin fata micutului nostru stand. Ingineri, programatori, oameni de marketing, directori de dezvoltare, owneri de businessuri, toti s-au aratat interesati de proiectul nostru si ne-au pus o serie de intrebari pertinente. De la “in ce tehnologie a fost dezvoltat proiectul?”, la “doriti sa va extindeti si pe o piata din afara Romaniei?”, pana la “aveti nevoie de finantare pentru a duce businessul la un alt nivel?”, toate au fost intrebari care au primit raspuns pe moment.

Sistemul GoDrive Carbox isi doreste sa vina in ajutorului omului de rand, companiilor, comunitatilor, in vederea imbunatatirii managementul unei posibile flote de masini, traficului din zona, modului de condus etc.

Urmariti-ne pe https://web.facebook.com/GoDriveCarbox/